lørdag den 20. oktober 2007

Godwin og skolen

Mange spørger mig hvad jeg har tænkt at gøre med Godwins skolegang, hvis vi flytter til Takoradi. Det har jeg selvfølgelig tænkt meget over, for det er vigtigt for mig at han kommer til at trives og får den bedst mulige uddannelse.

Da vi var i Ghana tidligere i år besøgte vi Takoradi International School. Det er en privatskole i Takoradi. Den tilbyder undervisning på en niveau, som ligner det man finder i Europa. Vi fik en rundvisning på skolen, og en snak med skolelederen, en dame fra Holland. Det virker som et rigtig godt tilbud, og jeg ville forvente at Godwin kunne komme til at gå i skole der. Det kræver selvfølgelig at han lærer engelsk, for undervisningen foregår jo på engelsk. Skolen har før taget imod elever uden de store engelskfærdigheder, og var klar til at tage imod Godwin, selv med et meget lille engelsk ordforråd. Det forventes at børn på hans alder hurtigt indhenter sproget, og derefter kan følge med den almindelige undervisning.

Med hensyn til danskundervisning, som jo også er vigtig, har jeg planer om at indskrive GodwinDanes Worldwide Education (DWED), som er en skole i danmark, som tilbyder fjernundervisning i dansk til børn bosat i hele verden (se evt. linket til højre på siden). Det kræver naturligvis en del ekstra arbejde for ham at følge med i både en engelsk skole og danskundervisning hjemme, og jeg er spændt på hvordan de kan blive.

Alt i alt betragter jeg det som et godt og spændende tilbud for ham, og jeg er sikker på at der er spændende udfordringer og et højt fagligt niveau, som gør ham i stand til at komme hjem til Danmark og fortsætte sin skolegang, når vi er færdige i Ghana.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...