tirsdag den 13. november 2007

Lyst til at flytte

Det har vist altid været sådan, i hele mit voksenliv. Med få års mellemrum har jeg flyttet min husholdning. Somme tider kun rundt om hjørnet, men også ganske ofte til en ny by, landsdel eller endda nation. Det har ikke altid været fordi jeg havde lyst, men fordi jeg havde fået nyt job, blev gift eller skilt, eller på grund af uddannelse Denne gang er jeg lidt i vildrede.

Jeg har boet i Sorø i 3½ år nu, og jeg er rigtig glad for at være "hjemme" hvor jeg kommer fra. Egentlig ville jeg rigtig gerne slå rødder her, og derfor drømmer jeg somme tider om at købe hus her i byen. For nogen tid siden faldt jeg over et hus, som jeg måske ville kunne få råd til at købe. Drømmen om at have sit eget hus tog hurtigt fat, og jeg talte med banken og ejendomsmægleren. Jeg talte endda med min mor, som har forstand på økonomi, blandt meget andet.

Midt i denne storm på husejerstatus kom jeg til at tænke på om det virkelig ville være klogt for mig at eje et hus, når jeg håber på at komme til Ghana inden for kort tid. Jeg tænkte frem og tilbage over det, og da det med huset ikke faldt i hak, lod jeg det stille ligge. Hvis vi kommer af sted er det den helt rigtige løsning, men kommer vi ikke af sted, har jeg spildt en stor mulighed for at komme ind på boligmarkedet. Jeg håber virkelig at jeg har truffet den rigtige beslutning i denne sag!

I den sidste ende handler det om hvad jeg tror er rigtigt for mig, og hvad Gud har planlagt for os. Jeg vælger at stole på Ham, og håber at jeg har læst ham rigtigt denne gang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...