søndag den 17. februar 2008

Tiden går, klokken slår!

Hvor længe skal man mon vente, når der ikke sker en pind? Frustrationerne vokser og irritationen tager til. Jeg er ved at gå ud af mit gode skind. Ikke fordi ting tager tid, men fordi ingenting tager tid. Jeg kan næsten ikke holde ud at vente, når intet sker. Jeg trives ikke på "stand by", og jeg mister modet i ventetiden.

Endnu mere ulideligt blev det, da det forleden dag gik op for mig at man slet ikke har planer om at tale om min udsendelse på det nært forestående bestyrelsesmøde i Ghana. Ghanaudvalget har ikke nogen egen dagsorden med, og vil lade FHCM sætte dagsordnen. De forventer ikke at se den før på selve mødet, og spørgsmålet om os kommer sandsynligvis slet ikke op. Jeg forudser således at der vil gå endnu et år, oven i de 4 år jeg allerede har ventet, før man vil tage sagen op igen. Mon man virkelig forventer at jeg bare sidder her og venter pænt på min pind så længe? Måske har jeg allerede ventet alt for længe, for jeg er ved at få siddesår og en vis utålmodighed efter at komme igang har sat ind. Jeg er med andre ord ikke bare klar og moden, jeg er snart overmoden. Hvis der ikke sker noget, må jeg gøre noget andet med mit liv. Gud har kaldet mig til mission, og det kald vil jeg ære. Jeg vil arbejde med mission, og kan det ikke blive ud fra Missionsforbundet sammen med vores partner FHCM i Ghana, så må det blive et andet sted.

Lidt overmodigt, og så alligevel ikke, har jeg derfor besluttet mig for at jeg vil sætte en tidsfrist på sagen. Jeg vil sendes ud i år, eller også finde jeg på noget andet. Sker der ikke noget afgørende i dette år, 2008, så står jeg ikke længere umiddelbart til rådighed for Missionsforbundet. Det er med tungt hjerte at jeg skriver dette, men jeg kan ikke holde til denne evindelige venten. Tiden går, klokken slår. Min søn bliver stor, og græsset gror. Nu må der ske noget eller også må jeg droppe tanken, i hvert fald om at komme afsted i denne sammenhæng.

Jeg beder stadig Gud om at vejlede mig, så jeg må bevæge mig inden for rammerne af Hans plan.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...