onsdag den 13. august 2008

"Undskyld Jacob!"


Jeg havde aldrig troet at jeg skulle sige det. Faktisk havde jeg aldrig forestillet mig at jeg ville kunne udtale mig om emnet. Men nu er det altså forandret, og jeg må sige at det virker, det der Cillit Bang.

Jeg forsøgte forleden at indkøbe et rengøringsmiddel, som egner sig mod fedt og snavs i køkkenet. Det foresvæver mig at min mor for mange år siden brugte en flaske med et eller andet effektivt, men jeg har ikke kunne hitte det produkt, selv om jeg har forsøgt. Faktisk har jeg efterhånden et pænt lager af sprøjteflasker med midler mod kalk og snavs, men intet synes at virke tilfredsstillende i køkkenet, hvor kalk ikke er min umiddelbare bekymring. Så var det at jeg faldt over en flaske med Cillit Bang i Netto. Jeg kastede alle principper om ikke at købe varer introduceret i TV-reklamer over bord, og besluttede mig til at give det en chance.

Da jeg kom hjem stod komfuret klar til en rengøring. Til min store forundring virkede Cillit Bang næsten overnaturligt godt, og helt overstadig over min umiddelbare succes, tørrede jeg også lige ovendøren af, stadig med det samme resultat; skidtet virkede, altså det i flasken!

Jeg vil derfor gerne benytte denne anledning til at undskylde over for Jacob Holm, hvis troværdighed jeg ofte har sat spørgsmålstegn ved. "Undskyld Jacob! Det havde du virkelig ikke fortjent."

Nu sidder jeg og ser på mine hænder for at undersøge om jeg har fået et eller andet suspekt udslæt, for der må da være en hage et sted.

1 kommentar:

  1. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad han egentligt hedder, for det er tydeligt at hans mund ikke siger Jacob Holm selvom lyden siger det...
    -Stine

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...