fredag den 5. september 2008

D. 15. september

.... det er den dag, hvor DMR-U træffer beslutning om vores ansøgning om midler til en Development Worker (DW). Det er muligt at de godkender ansøgningen med det samme, men det er også muligt at de beder os om at uddybe nogle afsnit i ansøgningen, inden de vil se den igen i november.

Det betyder at vi muligvis får svar inden længe på om der er midler til vores udsendelse til Ghana. Jeg glæder mig helt vildt. Det er bare så spændende, og jeg kan næsten ikke holde ud at tænke på hvad der sker, hvis vi skal tilbage til tasterne for at skrive igen....

Ligegyldig hvad DMR-U beslutter, så går vi ind i en spændende tid. Enten skal der arbejdes mere med ansøgningen, eller også skal vi begynde på processen med ansættelse og planlægning af rejse og ophold. I begge tilfælde skal der arbejdes. Slut med at vente og se hvad det næste bliver. Det er godt at kunne gøre noget, og jeg glæder mig især til at jeg kan være lidt mere nyttig. I lang tid har jeg jo været på sidelinien medens Ghanaudvalget og FHCM har knoklet med papirarbejdet. Det bliver godt at kunne bidrage lidt mere.

Vær gerne med til at bede for mødet d. 15. september. Bed sammen med mig om at Guds vilje må ske og at tingene må falde på plads på den bedst mulige måde.

1 kommentar:

  1. Kære Rikke - hvor jeg dog håber, det går i orden. Ingen tvivl i mit hjerte om at I vil være en gevinst for hvem som helst - hvor som helst - men når du i den grad brænder for Ghana og børnehjemmet - så SKAL I jo bare afsted.
    Forkølede knus fra din største (man bliver mod forventing ikke mindre på Grønland - kun hvis man er et isbjerg ser det ud til) fan.
    Susanne

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...