onsdag den 8. oktober 2008

Ansøgningen droppet

Jeg har netop snakket i telefon med formanden for Ghana-udvalget. Hun meddelte mig at man har valgt at droppe ansøgningen helt. Man anser det ikke for sandsynligt at FHCM vil være med i en ny ansøgning med mange mere almene elementer. De synes at erfaringerne fra det første forsøg viser at det ikke kan lade sig gøre, heller ikke nu. Sagen er altså lukket ifht. at få DMR-U til at financiere vores udsendelse. Jeg kan ikke sige mig fri fra at være skuffet og vred igen. Gad vide om vi ikke kan på en anden måde at få det til at hænge sammen på?!!

Jeg tilbød at rejse ud og forsøge at tale med FHCM om sagerne i min nært forestående efterårsferie, men det var man ikke interesseret i. Nu ved jeg ikke helt hvad jeg skal stille op. Jeg har ringet til en ven, og selv om det var rart at tale med en sådan, så forandrede det ikke lige umiddelbart noget. Måske virker det på længere sigt. Det må tiden vise.

Bed sammen med mig om at Gud må vise os den åbne dør, som vi tydeligvis overser hele tiden. Og bed også gerne om at jeg ikke mister modet helt, inden det sker!

1 kommentar:

  1. Det var da ikke den mest opmundrende "før-fødselsdagsgave" at få!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...