tirsdag den 21. oktober 2008

Ghana-rejse i juleferien

Hvis jeg skal til Ghana, må jeg vist gøre noget radikalt anderledes end det, som jeg tidligere har gjort.

Ghanaudvalget har arbejdet på at financierer en ansættelse af mig, og det er desværre ikke blevet til noget. Det er svært helt at vide hvad de tænker i FHCM, for kommunikationen er meget begrænset for tiden. Hvis jeg skal kunne se mig selv i øjnene, må jeg gøre noget ved det. Jeg må finde ud af om det virkelig er det rigtige for mig at arbejde i Ghana. Jeg må undersøge mulighederne og forsøge at finde ud af hvad FHCM ønsker sig. Derfor arbejder jeg nu med tanken om at finde mig et job i Takoradi, hvor Father´s Home ligger. Jeg ved ikke om det er muligt, men jeg bliver nød til at forsøge at komme tættere på FHCM og folkene der, for at blive klogere på hvad de tænker og hvad de eventuelt kunne tænke sig at bruge mig til på længere sigt. Jeg tror at Gud har kaldet mig til tjeneste i Ghana, og jeg ønsker at stå til rådighed for Ham. Derfor må jeg rejse ud og undersøge hvilke muligheder der er i forhold til job og tjeneste.

Nu har jeg booket billetter til Ghana for Godwin og jeg i juleferien. Jeg ved endnu ikke hvordan jeg skal betale for dem, men jeg håber at jeg får brug for dem begge to. Hvis jeg ikke kan finde midler til at tage Godwin med, håber jeg at der bliver råd til at jeg kan rejse alene. Hvis du læser dette og tænker at du gerne vil støtte vores rejse med et beløb, stort eller lille, så send mig gerne er melding. Jeg er meget taknemmelig for enhver hjælp i denne forbindelse.

Vær også gerne med til at bede for os. Lige nu er min bøn især at Gud vil vise mig vej, så jeg kommer til at gå i forud beredte gerninger og så jeg gør det, som er Hans vilje. Bed også gerne om at der må findes midler til vores rejse. Jeg takker ofte Gud for dig, som er med til at bede!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...