tirsdag den 7. oktober 2008

På vej til de 40

Jeg talte med en meget god ven i telefon i går. "Nå, er du ved at være klar til den store krise?", sagde hun. Nu synes jeg jo at der har været rigelig krise på det seneste, og jeg er som sådan ikke indstillet på en ny. Alligevel må jeg jo se i øjnene at der hviler en vis forventning om ny krise over mig i anledning af min nært forestående fødselsdag. Denne gang bliver jeg nemlig 40 år!

Nu er jeg jo allerede fed, og lige om lidt også 40, men om jeg er færdig hersker der stadig en vis tvivl. Jeg håber det ikke. Jeg satser på at andre kriser i mit liv langt vil overskygge min kronologiske alders krise, og således befrier mig herfor. Jeg har derfor en klar forventning om at denne uge vil slutte i samme krisetilstand, som den begyndte, dog med mulighed for forbedring. Jeg går ud fra at kalenderen ikke alene har indflydelse på min sindstilstand, men jeg kan selvfølgelig blive klogere i løbet af det kommende dage. Jeg har da stadig et par dage tilbage i 30-erne!!!

2 kommentarer:

  1. Ellers må du sige at du er 39 forever ...

    SvarSlet
  2. "40! Pjat det er da ingen alder" sagde oldemor til Henrik da han fyldte 40 - samme år som hun blev 90! 40 år er halvvejs... og jeg er fortaler for at man koncentrere sig om at gøre midtvejsstatus frem for at få en krise. Så en konstruktiv vinkel på tilstanden og mulighed for at rette de ting der ikke er i top! Hellere nu -end om 40 år... Kram Henriette

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...