tirsdag den 11. november 2008

Farvel til min gamle spand.....

...ja, det måtte jo komme før eller siden. Min gamle bil er blevet slidt op. Den er fra 1989 og jeg købte den for 5 år siden for 14.000 kr, så man må sige at den har gjort det godt. Nu går det dog ikke længere. Den lækker bremsevæske og det føles ikke helt trygt at køre i den. Derfor holder den nu og afventer sin skæbne nede foran huset. Den kan i virkeligheden godt køre, men den får ikke lov. Måske vil en mekaniker-spire købe dem og skrue lidt på den. Selv synes jeg ikke at det er ulejligheden værd, og jeg vil snarrest forsøge at købe en anden.

I mellemtiden kører jeg i en meget fin lånebil. Det er fantastisk at opleve hvordan tingene klapper, og bedst som jeg stod og manglede en bil, tilbød Helen at jeg kunne låne deres, som hun pt. ikke selv kan kører. Hvor er det skønt. Et stort tak til Helen, som vist ikke rigtig er klar over hvor stor en velsignelse hun er!

2 kommentarer:

  1. Nejda! Den lækre øse... Det er faktisk de færreste mennesker som jeg kender hvor jeg også kan huske hvordan deres bil ser ud. Din lille bil har gjort indtryk :-) Jeg håber du får dig en værdig afløser!

    SvarSlet
  2. Ja, det er jo tankevækkende. Jeg kan trøste dig med at jeg allerede har set på en afløser af samme skuffe. Dog ikke så gammel. Jeg må nok accepterer at chokerens dage er talte! Nu må vi se hvad det ender med.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...