fredag den 20. marts 2009

Hvad skal barnet hedde?

Jeg var til scanning igår, og det kunne godt se ud som om barnet i min mave er en pige. Det betyder jo at jagten på et godt navn koncentrerer sig om pigenavne. Jeg havde ellers et par gode bud på drengenavne, men dem får jeg nok ikke brug for i denne omgang.

Jeg har fra begyndelsen været meget opsat på Esther, men Godwin er bestemt ikke vild med det navn. Jeg synes at det er super, og så er det jo Momses navn. Hun bruger det ikke så meget, da de fleste i familien kalder hende Momse alligevel. Vi tænker derfor grundigt over et alternativ eller et ekstra navn til den lille. Jeg fraviger nok ikke Esther helt, men det behøver jo ikke at stå alene.

Idag har jeg læste alle siderne med pigenavne igennem i Den store Navnebog, som Line venligst har lånt mig. Der var et par gode bud. Hvad med f.eks. Andrea, Bertha, Linea eller Martha? Jeg er ikke overbevist - nu kan man jo kalde sine børn næsten hvad som helst. Senest er jeg kommet på navnet Cirkeline. Det må da være optimalt for en matematiklærer.

Du er velkommen til at komme med et bud. Læg en kommentar til dette indlæg. Jeg glæder mig til at høre hvad du synes.

3 kommentarer:

  1. Rigmor er et stort hit i øjeblikket, og ellers er Stine jo altid et sikkert valg...

    SvarSlet
  2. Det foreslog ejg Godwin forleden, men han troede at det var noget dansk-fagligt med rim-ord.... Det er med i opløbet.

    SvarSlet
  3. Cirkeline - sødt nok når man er 3 år, men holder ikke en meter når man er 30 og skal til sin vigtigste lønforhandling! Vi har to pigenavne i overskid som vi ikke får brug for: Hansine og Helena - de er til fri afbenyttelse!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...