søndag den 19. juli 2009

12 dage endnu

Endelig er min sengerand blevet færdig. Det var jo ikke den store kunst at sy den, men at trække det næsten 4 meter lange betræk på skumgumme-båndet var lidt af en udfordring. Det tog mig mere end en time at få betræk og skumgummi til at smelte sammen til en sengerand. Prisen var meget ømme fingre, men resultatet bestemt tilfredsstillende. Og nu til det økonomiske, som jo oprindeligt satte projektet igang. Det kom til at koste omkring 300 kr at fremstille min egen sengerand. Det er lidt mere end jeg først havde forestillet mig, men til gengæld har den det design, som jeg ønskede mig. Det tæller vel også for noget...

Og så en opdatering på maven, eller nærmere dens indhold. Det virker som om den lille trives fint der inde. Jeg er ved at have vænnet mig til tanken om at den ikke bliver så stor, og glæder mig nu over at kunne bruge det helt småtte tøj lidt længere. Jeg er dog stadig indstillet på at tage imod en lagkage på barselsgangen!

Idag har jeg ryddet op og gjort rent i stuen. Det var godt nok også på høje tid. Vinden smed forleden min potteplante ned, men jord på gulvet som resultat. Nu har støvsugeren været på arbejde, og her ser igen nogenlunde pænt ud. Det er utroligt så meget rod og snavs, som jeg har hobet op i tidens løb. Jeg tror at jeg vil forsøge at indføre nogle mere regelmæssige og hyppige rengøringsrutiner i fremtiden.

Ja, jeg kan godt høre at det ikke er specielt spændende at følge mit liv lige for tiden. De sidste uger af ventetiden er grundlæggende temmelig kedelig, dog krydret med den mulighed at det pludselig går løs og vi bliver til en mere. Om ikke andet, så tager de fat med igangsættelse d. 31. Det trøster mig lidt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...