torsdag den 16. juli 2009

16 dage endnu

Ja, overskrifterne er lidt ensformige for tiden.

Jeg må have forsømt et vigtigt område i min søns opdragelse, og nu betaler jeg prisen. Det er nu ikke fordi netop det område er min egen stærke side, snarere tvært imod, så jeg forstå skam godt drengen. Jeg har erindringer fra min barndom om lignende kriser, som dem jeg nu udsætter det stakkels barn for, men jeg kan ikke komme på en bedre metode alligevel. Det hele drejer sig om oprydning. Jeg har længe afholdt mig fra at betræde gulvtæppet på drengens værelse, grundlæggende af to årsager: 1. det kan være svært at få øje på et stykke tæppe stort nok til at lande en størrelse 45 på. 2. Det kræver en akrobats smidighed at bevæge sig rundt imellem bunker af lego, DVD-film og vasketøj, som lumsk dækker over andre snublefælder. Nu har jeg sat hårdt mod hårdt og krævet af drengen at han rydder op. Kravet igår var at der skulle ryddes op i rimeligt omfang før turen til svømmehallen kunne blive en realitet. Det krævede tåre og hyl og skrig, men jeg synes at resultatet var så tilpas at vi kom afsted. Nu står resten af oprydningen på programmet i de kommende dage, og det huer mig ikke. Gad vide hvad andre gør?

Vægtløs tilstand i 9. måned er noget nær fantastisk, og jeg nyder svømmehallen. Også selv om jeg denne gang skulle klæde om sammen med 14 piger på 8 år fra en eller anden SFO. Jeg tiltrak mig ikke uventet en mængde opmærksomhed i baderummet, men de opførte sig pænt. Vandet var vådt og stemningen god, selv om der var ualmindelig mange mennesker i anledningen af ferien. Godwin kan næsten svømme selv nu, men han tør stadig ikke begive sig ud på det dybe. Han kan godt springe der ud og redde sig ind til kanten, men tanken om at svømme der ud selv, tager stadig pippet fra ham. Jeg tror ikke at der går lang tid før han stolt tilbagelægger distancen over dybet. Vi fortsætter med at arbejde med teknikken, så han til sidst kan bevæge sig frit i hele bassinet.

Aftenen stod på middag hos mor på landet. Noget med en masse kød og nye kartofler. Skønt og meget hyggeligt. Min bror med familie kom også, og det var lige tilpas varmt til at sidde ude hele aftenen. Det er godt med familie!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...