mandag den 27. juli 2009

4 dage endnu


Idag fortæller kalenderen at der er 4 dage til at fødslen bliver sat igang. Der er naturligvis stadig mulighed for at det sker af sig selv før, men...

Igår vågnede jeg tidligt, og havde det rigtig godt. Ikke noget med ondt her og der, og frisk og klar. På Krak.dk kunne jeg konstaterer hvad jeg godt vidste allerede, at turen til Kolding forventedes at tage 1 timer og 45 minutter. Ikke så urimeligt, som den mentale afstand hele vejen til Jylland. Hurtigt besluttede jeg mig til at tage en dagtur til Missionsforbundets Sommerkonference i Kolding. Det var bare helt forfærdeligt at sidde i Sorø og vide at alle vennerne fra kirken i hele landet var samlet i Kolding. Nu har jeg også være på konference 10 år i træk, så det var virkelig surt ikke at skulle afsted i år.

"Man kan da også føde børn i Kolding!" konstaterede Godwin tørt, da vi passerede Lillebæltsbroen. Mit sats var at det ikke ville blive nødvendigt...
Vi ankom til Kolding i tide til at være med til afslutningen på formiddagsmødet. Derfra gik turen til campingområdet, hvor flokken fra Sorø tog godt imod os. Tak for mad og husly! Det var bare så skønt at være med, selv om det kun var for en dag. Jeg travede næste hele området igennem, besøgte venner og bekendte i forteltene. Godt at se jer alle!

Godwin fandt nogle unger at lege med,og ville slet ikke med hjem igen. Det til trods vendte vi snuden hjemad igen ved 8-tiden. Der var jeg godt brugt og klar til at sove 5 kvarter i timen. Her til morgen er jeg overraskende frisk igen. Det var en god beslutning at gøre turen til Kolding. Til næste år fylder vi bilen med alt vores grej, og drager til Kolding hele ugen. Vi melder os til ved først mulige lejlighed. Vi kan bare ikke undvære det!

Tak iøvrigt for alle de gode ønsker og søde kommentarer. Jeg glæder mig til at se jer alle sammen igen.

1 kommentar:

  1. Det var et godt træk.
    Tager selv toget kl. 06.30 i morgen tidlig for at tilbringe onsdagen på konferencen - det er jo uniformsdag.

    Tænker på dig og glæder mig til at høre når det hele er vel overstået og et nyt kapitel begynder.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...