fredag den 24. juli 2009

7 dage endnu

Nu begynder det at nærme sig for alvor... ja, det har det gjort længe, men jeg bliver jo nød til at holde modet oppe, så jeg ikke går helt i opløsning over ventetiden.

Jeg har igen været til jordemoder. Det var iøvrigt min sidste kontrol, og hun vil først se mig igen, når den lille skal ud. Hun kunne konstatere at den lille trives fint og er aktiv og stærk. Jeg bad hende vurdere størrelsen, hvilket jo ikke er en eksakt videnskab, men alligevel... Hun mærkede på maven og bød ind med 3300 g. Ja, hun ville gå så langt som til at sige at den læge, som scannede mig i sidste uge, nok kommer til at give lagkage. Det ser jeg da frem til! Det vigtigste er dog ikke at den lille bliver stor, men at den trives.

Planen er nu at fødslen skal sættes igang på fredag, hvis der ikke er sket noget inde. Godwin bliver hentet onsdag eller torsdag. Henriette er klar til at komme mig til undsætning. Alt i alt føler jeg mig godt forberedt til det store slag. Ja, faktisk er jeg begyndt at glæde mig til det. Altså ikke at det sure, men til at kunne gøre andet end at vente. Og så er jeg jo også ved at være temmelig nysgerrig efter at se hende Esther! Jeg ved at jeg ikke er den eneste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...