onsdag den 13. januar 2010

Hit-counter

Den skarpe observatør har sikkert allerede bemærket det lille mærke i højre side af skærmen på min blog. Det betyder at jeg har fået en hit-counter, sådan et smart lille program, som tæller alle de gange min blog besøges. Nederst på bloggen kan du selv følge med.

Jeg har kun talt besøg i en lille uges tid, og kan allerede nu konstaterer, at jeg har langt flere besøg, end jeg havde forestillet mig. (Selvfølgelig er en del af besøgene mig selv, men alligevel...)Det er jo rigtig hyggeligt og også lidt forpligtende. Det har allerede fået konsekvenser. Jeg vil nu anstrenge mig lidt mere for at fylde noget nyt på bloggen. Også selv om det måtte være trivialiteter fra barselsorloven.

Det ville også være skønt om flere havde lyst til at kommentere på mine skriverier, så hold dig endelig ikke tilbage. Det gøres ganske enkelt og alle har adgang. Hvis du skriver noget helt tosset, har jeg magt til at fjerne det! Det har indtil nu aldrig været nødvendigt.

2 kommentarer:

  1. Har tilsyneladende æren af at være nr 100 siden optællingens begyndelse. Ser frem til at du overholder målsætningen, det gør mine søvnløse nætter sjovere. Er I hjemme til fodvarmning søndag?

    SvarSlet
  2. Hej Susanne
    Jeg tror nok at vi er hjemme søndag. Kan du ikke benytte den almindelig mail, når du vil have fat i mig. Det er mere sikkert at jeg får din besked med det samme på den måde.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...