fredag den 8. januar 2010

Strikkepindeetuier

Jeg havde ellers bestemt mig til at jeg ikke ville falde for fristelsen til at lave en strikkeblog, men det går altså ikke. Jeg bliver nød til at fortælle lidt om det, trods alt. Idag har jeg nemlig udryddet et stadig tilbagevendende irritationsmoment i mit strikkegrej. Jeg har produceret et etui til mine strikkepinde. Faktisk blev jeg grebet af arbejdet og lavede lige et til strømpepindene også. Her ser du resultatet af mine anstrengelser. Det var ikke så svært, som jeg havde frygtet, og jeg glæder mig til at finde pinde frem til mit næste projekt.


4 kommentarer:

 1. Jeg ønskede mig netop en sådan himstergims til jul, og fik det af min mor :-)
  Det har bragt god orden i min strikkekurv!

  SvarSlet
 2. Ja, det er en fin ting at have. Jeg har alt for længe haft mine strikkepinde i et smarties-rør. Ikke holdbart i længden. Nu er der styr på pindene, og det er virkelig en fornøjelse at rulle dem sammen og væk uden at de kommer til at savne deres respektive makkere.

  SvarSlet
 3. Nu venter jeg så spændt på en løsning, der kan redde mig for dårlig samvittighed over alle de ensomme strømper og vanter, jeg har skabt i årenes løb?

  SvarSlet
 4. Tror du ikke at de kan trøste hinanden?

  Jeg har for nyligt smidt en masse halve strikkeprojekter ud, trævlet en del op og færliggjort et enkelt projekt. Nu har jeg sat mig for at være mere vedholdende med det, som jeg påbegynder.

  Det er selvfølgelig også temmelig motiverende at ungen er ved at vokse ud af tingene, inden jeg får dem strikket færdigt. Man skal være oppe på pindende for at følge med Esther.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...