søndag den 21. februar 2010

Drive-in-debut

Endelig tog jeg mod til mig og kørte til drive-in vinduet i min semi-lokale Burger King i Ringsted. Længe har jeg afholdt mig fra at forsøge det, idet jeg har kørt i en bil uden elektriske vinduer. Min erfaring fra diverse parkeringsanlæg har vist mig at manuel vinduesnedruldning ikke er ideel for hurtig betjening. Nu har jeg imidlertid længe haft smarte moderne vinduer, så muligheden for drive-in har stået åben. Idag lod jeg derfor vejen gå om ad Burger King og gjorde min debut.

Det føles godt nok skørt at tale ud i den blå luft, i håb om at en kongelig assistent vil høre en. Heldigvis svarede en kvik stemme mig klart og tydelig "JA!" til hver en ting jeg sagde. Jeg afgav min bestilling og stilheden indtraf. Her blev det helt tydeligt for både mig og den endnu ikke identificerede medarbejder at jeg ikke har den store rutine. "Hvor skal jeg betale?" forhørte jeg mig, og fik venligt besked om at køre til den første rude. Det er muligt at jeg er den eneste i verden, som ikke vidste det i forvejen. Jeg fandt det rigtige vindue, betalte og kørte frem til det næste vindue, parat til at vente på min mad. Øjeblikket efter blev vinduet åbnet, og en venlig fyr stak mig en stor pose med mad og en holder med krus. Hold da op hvor gik det stærkt. Jeg nåede kun lige at rydde en plads på gulvet under Esthers stol, før maden var klar. Jeg har handlet i den biks før, og dette må så absolut være en rekord af en slags. Eller også er det forklaringen på hvorfor tosserne inde i butikken altid står og venter!

Måske skal jeg bruge denne service lidt mere i fremtiden. Desværre er der 15 km til Sorø, så maden var ikke så optimal, da den kom på bordet her hjemme. Valget stå altså imellem ventetid og varm mad eller hurtig levering og lunken mad.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...