torsdag den 4. marts 2010

Barselslogistik

"Hvis evolution virkelig virker, hvordan kan det så være, at mødre kun har to hænder?"
Sådan står der på denne uges opslag i Babykalenderen, min absolutte favoritbog til spædbørnsforældre. Hvor er det dog sandt. Ofte befinder jeg mig i helt absurte situationer, hvor jeg forsøger at trøste et barn på den ene arm medens jeg laver aftensmad og gør sutteflasker klar på en gang. Hvordan kan det være at det hele skal ske på en gang? Forleden forsøgte jeg at bære barnet, pusletasken ogdagens post op ad min helt umulige trappe. Det kom der ikke noget godt ud af, men heldigvis var det posten, som det gik ud over. Næste gang bliver det til lidt flere ture op og ned.

Min hverdag minder mig om den det tåbelige opgave vi fik i skolen (og som jeg stadig selv kan finde på at give min elever) hvor man skal finde en måde at transporterer en ged, en ulv og en eller anden grønsag, vi kan jo sige en roe, over på den anden side af en å. Hagen ved hele miseren er at der kun kan være 2 ting af gangen i båden, foruden bådsmanden. Husk at alle skal komme levende og hele over åen. Man må sejle så mange gang man vil.

Hjemme hos mig er det barnet, indkøbene, posten, affaldet, pusletasken, sofaen, papkassen osv. som skal hhv. op og ned af trappen, og kun to af gangen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...