fredag den 26. marts 2010

Hold da op, Fru Green!

Jeg ser at du har lukke Greens Gemak, men det er da vist ikke helt 78 år siden, selv om det måske føles sådan. Jeg håber at du finder på noget andet spændende at skrive om. Du har helt sikkert et publikum.

Nogle blogger hyppigere end andre, og af listen fremgår det tydeligt hvem der er mest flittig på tasterne, men, men.... Hvornår var det lige at fænomenet weblog opstod?

Godt at min egen blog ikke står på listen. Jeg er ikke sikker på at den ville nå toppen så tit. Jeg har bestemt mig til kun at blogge, når der faktisk er noget at skrive om, og ikke kun fordi det er ved at være længe siden. Det forklarer måske den noget ujævne fordeling af indlæg over tid, hvis nogen iøvrigt skulle have undret sig over det, endsige bemærket det?

Og nu jeg alligevel skriver om min blog på min blog, den stensikre måde at målrette sin besked til sit publikum, vil jeg bare igen opfordre dig, som læser med, til at skrive en kommentar i ny og næ. Du er altid velkommen, og det gør det hele så meget sjovere, hvis du også gav dit besyv med, og din interesse til kende. Tak for begge dele!

5 kommentarer:

 1. Har vist en masse opsparede kommentarer, hvis jeg bare kunne huske dem. Alt fra lige at være en tand bedre, som lylønskninger med søn, forespørgsel om gensyn, påskebogsglæde og nu undren over iphonens stavemåder kunne jeg have skrevet de forløbne uger, hvis det ikke var urimeligt besværligt at kommentere herfra. Påskeknus Susanne og den stadig voksende husholdning

  SvarSlet
 2. Uha nej, 78 år siden er det ikke. Det sluttede tilbage i overgangen mellem november og december.
  Sjovt nok sad jeg her til morgen og savnede blogskriverierne lidt, men gemakket åbner nok ikke igen. Nu bliver krudtet brugt på firma og så kan det være at skriverierne vender tilbage i en anden form.
  Men som du kan se har jeg stadig et par weblogs som jeg følger. God Påske.

  SvarSlet
 3. Nu bliver jeg helt nysgerrig, hvad gemmer sig bag navnet Fru Green?

  SvarSlet
 4. En god ven af Rikke.

  SvarSlet
 5. Forklaring på de 78 år ... der er gået ged i tælleren. Pludselig er mit sidste indlæg ikke dateret i udgangen af november 2009, men 3. apr 984. I så fald er det ikke 78 år siden, men meget mere - og jeg ville være en meget meget gammel kone.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...