tirsdag den 30. marts 2010

Kolonist igen, hurra!


Så lykkedes det mig endeligt at få en kolonihave igen. Idag har jeg været i Sorø kolonihaveforening og lavet en aftale om at købe have nr. 18. Som du kan se på billederne er det en traditionel have med en kæmpe urtehave, bærbuske og frugttræer. Der er ikke noget hus, men et lille skur med das.

Min hjerne arbejder allerede på højtryk med planer og ideer til havens nye indretning. Jeg har lånt alle de havebøger, som jeg kunne får fingre i på biblioteket, og har allerede flere ark med noter og tegninger. Nu må vi se hvad jeg kan nå i år. Jeg har bestemt mig til ikke at være alt for ambitiøs, men tage tingene lidt hen ad vejen.

Du må endelig komme og besøge os i haven, når vejret en dag tillader det. Hvis du kommer nu, bliver det et kort visit, for det er både koldt og blæsende, og der er ikke noget sted at sidde ned. Det skal nok blive bedre hen ad vejen, og jeg glæder mig virkelig til at komme igang.

2 kommentarer:

  1. Tillykke med haven!

    SvarSlet
  2. Det ser hyggeligt ud. Så jo også dit glade og stolte smil, da jeg mødte dig på vej hjem efter at have underskrevet .... :-) Tillykke med haven, glæder os til at komme forbi ved lejlighed ...

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...