lørdag den 3. april 2010

Ghana Event i Frikirken Sorø

Lørdag i påsken bød på Ghana Event og besøg af Francis og Chantal fra Father's Home i Ghana. Som den opmærksomme læser af min blog nok har bemærket, skriver jeg ikke ret tit om Ghana længere. Det er der flere gode grunde til, men mest af alt skyldes det at jeg ikke længere har så meget med arbejdet at gøre. Idag havde jeg dog fået til opgave at tolke for Francis og Chantal, hvilket jeg gør med glæde.

I forbindelse med besøget i Sorø, fik jeg anledning til at tale med Francis, og hvor var det dog godt. Det lettede mig virkelig for en masse tanker og bekymringer, og satte nye og mere positive tanker i gang. I den kommende tid vil jeg forsøge at komme ud af den frustration, som jeg længe har levet med, og i stedet begynde at se lysere på vores muligheder for en dag at gøre tjeneste i Ghana. Lige nu er der intet konkret, og jeg har også svært ved at se hvornår der bliver det, men jeg har det håb at det en dag vil ske. Vigtigst i den forbindelse er at jeg ved at det er hvad både FHCM og jeg ønsker.

Tænk hvad en lille smule kommunikation kan udrette! Nu se foråret pludselig lysere ud. Tak Francis, du er til mere velsignelse end du aner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...