torsdag den 15. april 2010

Stormskridt

Man skal godt nok følge godt med, hvis man skal følge med Esther. Hun kan nu kravle,og kommer hurtigt vidt omkring. Hun støvsuger gulvet for papir-smulder og nullermænd. Hun har endda præsteret at fiske lidt gammel lak op imellem guldbrædderne! Ikke alt for heldigt.

Hun har også lært at stå. Forleden rejste hun sig op ad trappestolen i gangen. Hun stod bare der, og så selv helt overrasket ud. Det giver jo et helt nyt perspektiv på tilværelsen, og det er tydeligt at hun synes at det er sjovt. I den anledning fik bunden af tremmesengen iøvrigt det sidste nøk nedad. Nu kan den ikke blive dybere, og Esther ynder at rejse sig op og rykke i tremmerne. Det gør det meget sværere at putte hende, for det er ikke så let at falde til ro, når man står op. Mon ikke der falder mere ro over hende, når situationen bliver lidt mere vanlig?

I samme omgang vil jeg da også nævne, at det fremmelige barn kan sidde selv. Ikke bare hvis man sætter hende, nej hun kan skam selv bringe sig på højkant. Motorikkonsulenten fortalte at barnet ikke ejer en stilling, før de selv kan indtage den. Nu ejer hun altså siddende stilling. Mon ikke hun deler den med ganske mange andre? Jeg kan selv komme i tanke om en del.

Så tror jeg også at jeg har forsømt at fortælle at hele to små tænder har fundet vej i undermunden. De ser fine ud, og bliver flittigt brugt til at gnave i alt muligt. Sjovt nok ikke så gerne det dertil beregnede legetøj, men hellere ledninger (som nu er gemt væk), aviser (som nu er lagt til side) og andre spændende ting på gulvet. Man skal virkelig være på stikkerne, for at sikre at hun ikke får tænderne i noget skadeligt.

Esther i den nye kolonihave

Det var lidt af en update. Jeg vil slutte af i denne omgang med at nævne, at vi har haft det afsluttende besøg af sundhedsplejersken. Jeg er blevet en stor fan af Sine Rex, og det var som altid en fornøjelse med hendes besøg. Sine kunne konstaterer at barnet udvikler sig eksemplarisk, vokser planmæssigt og trives storartet. Lige hvad man som mor elsker at høre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...