lørdag den 17. april 2010

Vores Dronning

Hele dagen igår transmitterede DR fra Monarkens fødselsdag. Der blev selvfølgelig også spillet passende musik på dagen. Personligt håbede jeg på at de ville spille Vores Dronning med Allan Olsen, er absolut personlig favorit. Da vi sidst på eftermiddagen trillede mod Odsherred, for at gøre et visit hos en god ven, lykkedes det endelig. Radioværten bekendtgjorde at de nu ville spille netop Allan Olsens sang om dronningen. Jeg var selvfølgelig straks klar til at synge med, og det gik også rigtig godt. Kunsten at altid at komme i tanke om den første linje. Alle og enhver kan jo synge med hen ad vejen. "Klædt i rødt og hvidt, træder hun frem..."

Men hvad skete der så?!!! TRAFIKMELDING! Det er en skændsel at de sådan afbryder en kulturperle, bare for at melde om trafikkø de sædvanlige steder, en lukket lufthavn eller to, overfyldte færger og forsinkede og proppede tog. Alt sammen takket være en askesky fra Island. Det ville ingen ende tage, og selv om jeg kender sangen, og kunne synge lidt videre selv, er det jo ikke det samme, som at høre mesteren fremføre den, så langt fra. Da de endelig havde fået snøvlet sig igennem den sidste gentagelse af alle de trafikale kvaler, stillede de tilbage til det ordinære radioprogram.

Godwin havde på det tidspunkt allerede spået om at sangen nok allerede var forbi. Jeg var lidt mere positiv, og fik heldigvis ret. Vi nåede lige "Se nu sover vores dronning i sin dronningeseng. Så kan vi andre gå roligt i seng!"

Æw, æw og tre gange æw! Heldigvis har jeg sangen på min I-pod, så mon ikke den bliver spillet flittigt de næste par dage.

2 kommentarer:

  1. Jeg bliver da lige nød til at orientere dig om, at der findes en knap på bilradioen, som kan benyttes når man har slået trafikmeldinger til, men man ikke ønsker høre den færdig. Så når en eller anden emsig trafik informatør afbryder midt i den bedste sang - så trykker man bare og straks er du tilbage til det du lyttede til uden du generelt er koblet fra at høre trafik meldinger.
    En brugt knap i min bil :-)

    SvarSlet
  2. Det lyder rigtig smart, men jeg tror desværre ikke at det er en mulighed i min mormors gamle bil. Til gengæld kan man lytte til et kassettebånd, hvis man skulle have et til overs fra firserne.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...