tirsdag den 18. maj 2010

Defekt autoværn

Langs mortovejen står der en skov af skilte med teksten "Defekt autoværn”. Først tænkte jeg at det var da dejligt med lidt information om tingenes tilstand, men så kom jeg til at tænke lidt over det. Gad vide hvorfor man fortæller mig det? Er det mon meningen at jeg straks skal tænke strategisk, og beslutte mig for at undgå at blive involveret i en ulykke på netop denne strækning? Dertil kan jeg kun sige, at jeg hver gang jeg bevæger mig ud i trafikken, og da i særdeleshed på motorvejen, har det fortsæt IKKE at komme ud for en ulykke! Og hvis det virkelig virker, og man kan reducere antallet af ulykker ved at have defekte autoværn, og annoncerer med det, kunne man så eventuelt forestille sig at det ville være endnu bedre helt at afskaffe autoværn? ”Ingen autoværn” kan så sættes op på særlig farlige strækninger, og så er det problem løst! Hvorfor har ingen dog tænkt på det før?

2 kommentarer:

  1. Fik nøjagtig samme tanke forleden - og bortset fra jeg ville have udbygget den med noget akademisk snak om Saussures 'tegn og indhold' på min egen blog, så var konklusionen dog den samme: Ned med alle autoværn, så vi kan køre mere forsvarligt - tag bare selerne og airbags'ne med ved samme lejlighed, så vi virkelig kan lære at stole på og være trygge ved hinanden.

    SvarSlet
  2. Ja det ville være nemmere, men mon ikke det er fordi så har de skrevet det hvis der sker en ulykke, som når de skriver gulvet er glat i en foretning. Jeg tror det er det samme når de skriver autoværn eller stiber mangler.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...