mandag den 31. maj 2010

Slut med barselsorlov


Så er det ved at være slut med min barselsorlov, og jeg er nu på ferie. Jeg har jo sparet nogle uger op fra sidste sommer, hvor jeg var på barsel før Esther kom. Nu er min officielle barselsorlov slut, og jeg skal afholde både sidste års og dette års sommerferie. I virkeligheden betyder det bare at jeg snart skal tilbage på arbejde, og jeg er ikke helt sikker på at jeg har lyst. Det er vist meget almindeligt, og jeg forestiller mig at jeg i løbet af sommeren bliver klar.

Jeg står over for en håndfuld nye udfordringer, for ikke nok med at jeg skal få den lille familie til at fungere i en travlere hverdag, så har man også på mit job fundet på at give mig to klasser i faget historie til næste år! Ja, jeg må da nok sige at de forstå at holde mig på tærene. Jeg håber virkelig at der findes et godt bogsystem, som jeg kan læne mig kraftigt op ad.

Det ser ikke ud til at jeg kan få en plads til Esther i vuggestuen, sådan som jeg har ønsket. Lige nu lyder det som om hun får en dagplejeplads, og så må vi jo se om vi kan få det til at fungere. Hvis ikke, er det muligt at hun kan få en plads i vuggestuen på et senere tidspunkt. Jeg vil selvfølgelig helst have den rigtige plads i første forsøg, så jeg har bestemt mig til at være positiv over for dagplejen, selv om jeg ikke har de bedste erfaringer fra Godwins tid i dagpleje i Tølløse. Men, siger jeg gentagende gange til mig selv, det skal jo ikke ligge den nye dagplejer til last.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...