tirsdag den 8. juni 2010

De er så søde, når de sover

Da jeg kom hjem fra sygehuset med Esther, og lagde hende i sengen, tænkte jeg at det var en utrolig stor seng, til så lille et barn. Hun kunne ligge på tværs af sengen med lethed, og faktisk lå hun sådan i de første uger. Hun fyldte ikke stort mere end puden gør på billeder herover. Barnet passer lidt bedre i størrelsen til møblet nu, og jeg forstår bedre hvorfor sengen skulle være så stor.

Idag skal vi til den anden af ialt 3 undersøgelser på Holbæk Sygehus i forbindelse med det forskningsprojekt, som Esther er med i. Hun får hver dag et kosttilskud (måske), og med tiden vil det vise sig om det har haft en gavnlig virkning imod infektioner, især mave- og øreinfektioner. Jeg synes at det er rart at få hende set efter i sømmene, og glæder mig til at møde Mette børnelæge, som jeg kender lidt i forvejen. Sidst vi var til undersøgelse havde Esther hoste og spirende øreproblemer. I mellemtiden har hun været stort set sygdomsfri, og nu hvor vi skal afsted igen er hun snottet. Godt gået Esther.

Lige nu plager hun Godwin, som forsøger at spise morgenmad, medens Esther står og hiver i ham og råber ad ham. Der går ikke lang tid før han får nok, og hun må opgive. Hun er bestemt hans største fan, selv om al den tilbedelse kan blive lidt anstrengende for drengen i det lange løb.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...