torsdag den 15. juli 2010

Godt gået, Esther

Alle som har besøgt os ved at man indleder sit visit med en atletisk opgave. Det kræver sin mand (M/K) at komme op til os, og vores trappe har da også tidligere sat begrænsninger for besøg fra ældre og gangbesværede mennesker i min familie og omgangskreds. Dagligt kæmper jeg med, eller mod trappen, når jeg skal ud med skrald, pusletaske og baby, eller når jeg kommer hjem med indkøb, post, reklamer og baby. I det hele taget giver trappen en masse bøvl, for det er umuligt at gå op og ned ad den med ret meget i favnen ad gangen. Den er både for smal og for stejl til det. Ofte ringer jeg på, når jeg kommer hjem med bilen fuld af indkøbsposer. Så kommer Godwin ned, og hjælper med at slæbe, men i denne uge har han ikke været hjemme, og jeg har derfor stået med alle poserne selv. Sikke en udfordring. Jeg må huske at vise ham min store taknemmelighed for hans arbejde, når jeg næste gang har været på storindkøb.

Esther er ved at være ret mobil, og flere gange har hun vist, at hun kan klatre op af trin og trapper. Tidligere har jeg løftet hende ned, for at undgå fald og ulykker, men nu er hun dygtig nok til at udnytte sine evner. Igår lod jeg hende for første gang klatre op af trappen. Jeg gik lige bag hende med hænderne klar til at gribe, men hun kravlede selv hele vejen op. Jeg er meget imponeret. Senere på dagen gentog hun successen, og jeg er sikker på at hun får lov igen ofte, for det er virkelig en lettelse ikke at skulle slæbe hende op. Der kommer dog nok til at gå lang tid, før jeg forsøger mig med nedstigningen. Det er en helt anden udfordring.

Jeg ville gerne have vist et pralende billede af Esther midt på trappen, men det var ikke muligt at fotograferer og passe på hende samtidig, så du må nøjes med et portræt af trappen set fra det øverste trin. Imponerende, ikke?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...