lørdag den 10. juli 2010

Stay-cation

Forleden hørte jeg et nyt udtryk i radioen: stay-cation. Det er en blanding af stay og vacation, og betyder noget i retning af at blive hjemme på ferie. Det er lige netop det, som Esther og jeg gør for tiden. Vi er på stay-cation i kolonihaven, og det er en temmelig varm fornøjelse.

Esther har fået en vand-kasse og en sand-kasse, og vand-kassen er allerede taget i brug. Der skal ikke meget vand til for at gøre hende glad, så igår fik hun lov til at plaske i det vand, som solen havde opvarmet i vandslangen. Skønt. Som det fremgår af billedet, er damen meget tilfreds, og jeg er sikker på at det bliver til mange flere sommerbade i haven i de kommende dage, hvor de har lovet hedebølge.

Stay-cation er lige noget for Esther, som helst vil hjem og sove i sin egen seng hver aften. Jeg er spændt på hvordan hun vil tage camping-ferien, som er på programmet lidt senere på sommeren.

2 kommentarer:

  1. Betyder camping-ferie, at I kommer på sommerstævne?

    SvarSlet
  2. Lige præcis! Det er ikke nemt at holde noget skjult for dig.

    Kommer du også? Det vil jeg glæder mig rigtig meget til. Det skal blive godt at være sammen med alle de gode folk igen. Jeg gik jo glip af sidste års konference, idet jeg skulle føde et barn. Meget godt bytte, men jeg savnede alligevel fællesskabet.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...