onsdag den 20. april 2011

Momse på plejehjem

Lille Esther og Olde-Esther

Min mormor er kommet på plejehjem. Hun har fået en fin lille stue på et flot og moderne plejehjem lige der, hvor hun helst ville hen. Som sådan er alt jo godt. Alligevel er det helt forkert. Min momse er jo sådan en, som arrangerer sjove udflugter i sommerferien, som tager med til forældredag på efterskolen, som står på post på natløbet. Hun er ikke sådan en, som sidder og mimre på et plejehjem. Altså ikke min barndoms momse. Min nuværende momse har brug for hjælp til personlig pleje, kan ikke huske hvem der var på besøg hvornår, og skal have repeteret reglerne i fisk 10 gange i løbet af et spil. En meget underlig konflikt imellem de to personer udspiller sig i disse dage i mit hoved.

'Jeg glæder mig ikke til at blive gammel!' udbrød Godwin, da vi satte os i bilen for at køre hjem. Det gør jeg faktisk heller ikke, men det sagde jeg ikke. Istedet sagde jeg et eller andet forblommet om at momse har det rigtig godt her, hvor de passer godt på hende.

Alderdom er noget vanskeligt noget. Da jeg var barn havde momse og mor hemmeligheder sammen for mig. Nu har mor og jeg hemmeligheder for momse. Hvornår skete det lige? Og hvorfor?

Published with Blogger-droid v1.6.5

1 kommentar:

  1. Tiden går - det er hårdt, og virker til tider uretfærdigt - men dejligt med smukke minder.
    Tak fordi vi måtte kigge forbi i jeres nye hjem - håber vi snart ses igen
    knus

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...