lørdag den 23. juli 2011

Compact traveling

Det er fantastisk så meget man kan stoppe ind i en punto! Man forundres til stadighed over hvor meget den lille bil kan rumme. I dag har vi rejst igennem fædrerlandet som snaglen med hus på ryggen. Telt, campingudstyr, høj stol, klapvogn osv. fyldte hele bilen, og jeg mener virkelig hele bilen. Godwin måtte sætte sig ind før de sidste tasker med tøj blev stuvet ind oven på ham. Han endte med at sidde helt dækket af bagage med kun et lille hul til hovedet. Jeg var helt bekymret over om han mon kunne få vejret. Esther sad med et ben på hver side af teltet, og jeg havde nok den bedste plads, selv om benpladsen i dagens anledning var begrænset en smule.

Ved Odense måtte vi holde pause. Godwin havde ond af sin meget fastlåste siddestilling. Resten af turen havde jeg svært ved at høre hvad han sagde, for hovedpuderne isolerede for lyden imellem for- og bagsædet. Frem kom vi, og det i næsten tørvejr.

Nu er teltet sat op med pløkker i alle stropper. Det blæser godt og regnen er vendt tilbage. Vi har været i byen, for bilen kunne ikke rumme bleer og forplejning i første omgang. Det er godt at være på camping, siger jeg til mig selv. Mest for at få det til at blive til virkelighed. Vi håber på bedre vejr, og der skal ikke ret meget til for at forbedre på sagen.
Published with Blogger-droid v1.6.9

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...