fredag den 22. juli 2011

Få det bedste ud af vejret

Det kræver bare et enkelt kig ud af vinduet eller en simpel vejrudsigt i fjerneren at regne ud at det bliver en våd fornøjelse, når vi imorgen skal ligge i telt.

I skrivende stund forøge vi alle 3 at genvinde almindelig kropstemperatur. Vi har være i haven for at hente et telt, og det var en temmelig våd fornøjelse. Esther toppede hele sceancen ved at snuble i sin gummistøvler og lande på halen i en vandpyt lige uden for bilen. Nu er hun tør og i sin seng. Godwin tørrer i selskab med sin PSP. Selv forsøger jeg at bevare modet ved at skriver mig ud af krisen; endda med udsigt til alt vores udstyr, som ligger på gulvet i stuen. Vi forventer at stuve det i bilen i aften, men det kræver altså mindst 20 minutters opholdsvejr. Belært af dagen erfaring kommer der lige en ekstra trøje og flere sokker i bagagen.

Vejrudsigten varsler både regn og vind imorgen, så det skal nok blive spændende at etablerer vores lejr i det grønne. Måske kan jeg efterfølgende få en lille forretning ud af at sælge disse skønne mærker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...