lørdag den 16. juli 2011

Flere barndomsminder

Godwins debut på stylter.
Esther med måsen i vandskorpen.
Dagens udflugt gik til Gerlev Legepark. Turen dertil skulle have taget cirka 20 minutter, men til min store frustration kørte vi næsten direkte ned i en kø på motorvejen. Hele turen til Gerlev kom til at tage 5 kvarter. Den helt urimelige kø var resultatet af, at et vejarbejde tvang al vest-gående ferietrafik ind i et enkelt spor. Det har min lille grønne fiat altså ikke tålmodighed til, og den var flere gange ved at koge over. Nu overvejer vi hvordan vi skal undgå en lignende situation på lørdag, hvor vi igen skal den vej.

Vi var de første i Gerlev Legepark, og også de eneste til over middag. Derefter kom en anden familie, og det var så det. Ikke den store forretning, skulle man synes. Parken byder på et imponerende udvalg af lege, som man bare kan kaste sig over. Godwin fandt hurtigt et stativ med stylter, og til min (og drengens) store overraskelse, kan jeg faktisk gå på stylter. Det er åbentbart ikke noget, som man glemmer igen. Godwin lærte sig det hurtigt, og blev lidt grebet af det. Vi brugte også en masse tid i sandkassen, som er udstyret med egen å. Hurtigt kom legen til at handle om at bygge en dæmning. Det var en rigtig god udfordring, og slet ikke så let, som man umiddelbart skulle forvente.

Der var tusind andre lege, som vi slet ikke nåede til. Vi må tilbage en anden dag, og gerne sammen med en masse andre, for det er altså sjovest, når der er nogle at lege med.

Published with Blogger-droid v1.6.9

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...