tirsdag den 12. juli 2011

Kalvehave Labyrintpark

Godwin og Esther i centrum af den store labyrint.
Godwin ved flagstangen i den store labyrint.
I jagten på gode barndomsminder har jeg i dag haft begge mine unger med i Kalvehave Labyrintpark. Det er en stadig udfordring at finde på atraktioner, som har appel til både en teenager og en tumling, men det kunne Labyrintparken klare.

Vi var der tidligt, og Godwin kastede sig straks over et kæmpe skakspil. Derefter stod den på alle mulige labyrinter. For dem som læser med på min haveblog, kommer det næppe som en overraskelse, at jeg er ret betaget af labyrinter, og jeg må da også indrømme, at jeg er kommet hjem med en hel håndfuld ideer, som måske kan realiseres i den ene eller anden have på et senere tidspunkt.

Det lykkedes for os at finde alle bogstaverne, centrum og udgangen i den store sekskantede efeu-labyrint; Ret godt gået, når jeg selv skal sige det. Vi var mere end en gang ved at miste Esther, som ikke synes at genere sig ved at kravle under hegnene. Hun var dog ikke den eneste med hang til snyderi, men klapvognen krævede at vi tog den autoriserede vej, og det var en rigitg fin udfordring. Nu har vi diplom på at vi er Labyrintmestre. Det er altid godt at have papirerne i orden.

Hvis du leder efter en god ferieaktivitet, som henvender sig til alle aldre og til hovedet såvel som fødderne, så kan jeg på det varmeste anbefale Kalvehave Labyrintpark.

Published with Blogger-droid v1.6.9

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...