onsdag den 14. september 2011

Nyt familiemedlem

Esther møder fugl
Da jeg var barn havde jeg fugle; for det meste undulater, men også flere forskellige parakitter. På det seneste har jeg har lyst til at få en fugl igen. Jeg kan ikke lige forklare hvorfor, og jeg er helt med på at det kan vise sig at blive meget besværligt. Alligevel har jeg idag hjemført en fin lille blå undulat. Den bor i sit bur oven på pengeskabet, hvorfra den har udsyn over hele stuen og kan sidde i fred for pilfingre og legetøj.

Endnu har den ikke noget navn, og den sidder mest helt stille og ser på sin nye verden. For et øjeblik siden kom dem med et par forsigte pip, og Esther så sig meget overrasket om. Hun har vist den en del interesse, men bliver hurtigt træt af at se på det tavse lille kræ. Med tiden bliver den sikkert mere livlig, og måske bliver Esther mere interesseret når dyret komme ud af buret. Godwins var nærmest underimponeret. Han kom hjem fra skole med en kammerat, som ventede uden for. Da han så buret sagde han til Mathias:"Kom lige med ind! Det kommer til at tage lidt tid. Min mor har købt en fugl." Det viste sig at det samme er sket hjemme hos Mathias, så nu kan de i fællesskab synes at fuglehold og voksne er forrykte. Mon ikke han med tiden synes at det er meget sjovt med en flyver? Det er jo ikke helt det samme som den hund, som han så brændende ønsker sig. Beklager!
Fugl

Jeg er i svære overvejelser om dyrets navn. Jeg ved jo ikke om der er brug for et drenge- eller pigenavn, så jeg tænkte at Curie var en godt bud. Så kan vi med tiden tage stilling til om det skal være Pierre eller Marie. Jeg ved det altså ikke helt. Har du et genialt eller hittepåsomt navneforslag, så læg endelig en kommentar. Jeg er meget åben over for forslag. Måske kan det senere give anledning til en afstemning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...