søndag den 18. december 2011

Kugler i uld - uldne kugler


Ja, jeg kan godt selv høre at det lyder lidt skummelt, men det er det altså ikke. Jeg er faldet over dette års store trend; strikkede julekugler. Øjnesynligt skal man følge de norske strikke-guruer Arne & Carlos, som af uransaglige årsager har viet deres liv til skandinavisk strik. Deres bog Julekugler storhitter for tiden, og jeg vil selvfølgelig ikke stå tilbage for nogen, når det kommer til strik, så jeg satte mig for at lure dem kunsten af, vel at mærke uden at købe bogen. Det viste sig at en lille rundtur på nettet forsynede mig med rigeligt materiale til at producerer julekugler i autoriseret Arne & Carlos-design. Nu har jeg begået en håndfuld uldent julepynt, som jeg fluks vil forære væk til jul.

Nu overvejer jeg at købe bogen, så jeg kan lave en større variation af strikkede julekugler inden næste jul. Samtidig vil jeg også sætte mig for at pynte op til jul i det kommende år, noget som jeg i den grad har forsømt i år.

Læs mere her, og hug eventuelt grundopskriften her, og lav selv nogle fine design. De behøver jo ikke at være autoriserede.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...