torsdag den 31. maj 2012

Pixi-bøger - min nye hobby

Pixi-bøger
Jeg trænger til en ny hobby. Noget man kan beskæftige sig med, når haven er lukket ned for vinteren og fingrene er slidt af strikkepindene i vintermånederne. Noget jeg kan hygge mig med, når jeg går på loppemarkeder, på nettet og på visit hos venner og familie. Jeg har engang samlet på frimærker, men synes at det er så uoverskueligt, at  jeg endte med at give op. Ikke fordi en samling behøver at blive komplet, men det er alligevel en rar følelse, når det begynder at ligne noget. Derfor har jeg længe søgt efter et andet samleobjekt.

Idag kom Esther igen slæbende med en håndfuld Pixi-bøger, som hun gerne ville have læst højt. Pludselig slog det mig at dem kunne man da samle på! Jeg har allerede nu svært ved at købe en enkelt af dem, uden lige at se efter om kassen også rummer de andre titler i de små serier. Det betyder at vores husholdning allerede rummer en god start på en ny samling. Jeg har ikke tænkt mig at tage bøgerne fra den lille frøken, men måske kunne jeg få lov til at overtage dem, efterhånden som hun er færdig med dem.

Fra i dag af vil jeg være Pixi-bogs-samler! Hvis du ligger inde med nogle af de små bøger, som du ikke længere skal bruge, modtager jeg dem meget gerne. Jeg må have samlet en god portion, før jeg begynder at organiserer min samling. Allerede ny hygger jeg mig med min nye hobby!

En hurtig søgning på nettet viste mig at der allerede findes en del Pixi-samlere, så mon ikke jeg kan hente lidt tips og trix hos dem under vejs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...