onsdag den 13. juni 2012

Jeg har fået job!

Her til aften fik jeg en opringning fra en meget flink skoleleder, som jeg netop timen inden havde været til samtale hos. Han ringede for at tilbyde mig ansættelse! Hvor skønt. Jeg synes også at samtalen var forløbet rigtig godt, og at stemningen var fin. Nu kan jeg se frem til mange flere samtale med de sammen mennesker fremover. Selv om skoleåret først begynder til august, er jeg inviteret til personalesammenkomst allerede i morgen aften. Der sker virkelig ting og sager her for tiden.

Nu sidder der måske en enkelt fra Sorø Jobcenter og tænker at der alligevel kom noget godt ud af det jobsøgningskursus, som jeg har været på i de sidste 4 uger. Til det kan jeg kun sige at jeg har fået et job medens jeg gik på kurset. Jeg tror at det er et sammentræf af begivenheder, men jeg kan ikke udelukke at det skyldes mit fine jobsøgnings-slogan, som prydede min ansøgning på anbefaling af Birte fra Naesborg A/S. Tak for tippet. Ved lejlighed vil jeg forhøre mig om hvor vidt det gjorde en forskel for min nye skole.

I morgen afslutter jeg mit kursus med en eksamen og et job i hus. Ikke så dårligt, når jeg skal sige det selv. Derefter kan jeg holde ferie, lige som alle de andre med job. Det skal blive rigtig godt!

1 kommentar:

  1. Det er rigtig godt gået Rikke, glæder mig til at høre mere om det hele.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...