søndag den 30. september 2012

Efterskolernes dag med Godwin

Godwin og Esther i spring-graven.
Ja, jeg kan godt se at det ikke er stor foto-kunst, men det var ikke lige til at få ungerne til at ligge stille i spring-graven på Sorø Gymnastikefterskole. Vi besøgte skolen i anledning af Efterskolerne dag i dag.

Selv om jeg ikke klarede hele rundvisningen på skolen, så gennemførte Godwin, og kom tilbage med besked om at den skole vil han gerne gå på. Jeg var ellers bange for at oplysninger om morgensang, rengøring og køkkentjans ville få ham til at miste modet eller lysten til efterskole, men sådan gik det ikke. Han var helt klar og ville gerne skrives op med det samme. Udsigten til at der måske ikke er flere ledige pladser i det kommende skoleår, fik ham til at skynde på mig, og inden vi tog hjem var der allered betalt for en plads på ventelisten. Nu må vi bare håbe at han får en plads på holdet.

Vi får besked allerede om et par måneder, og Godwin er begyndt at forberede sig mentalt på efterskolelivet. I mellemtiden vil jeg forsøge at undersøge hvilke tilskud jeg kan få til hans ophold, for det er bestemt ikke nogen billig fornøjelse. Dog er det den eneste skole, som han nogensinde har vist nogen interesse, og jeg er sikker på at det kan blive en rigtig god oplevelse og en fin mulighed for ham til at vokse på flere forskellige måder, så jeg vil lægge mig i selen for at få det hele til at hænge sammen. Meget mere herom senere!

Published with Blogger-droid v2.0.2

1 kommentar:

  1. Rigtig god ide med efterskolen. Jeg har selv gået på efterskole i 9. og 10. klasse og det var nogle af de bedste år i mit liv.
    Så håber han er heldig med at få en plads på skolen. Og ja du kan godt få tilskud.

    Mvh Sandra.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...