fredag den 5. juli 2013

Farvel du lille grønne

I dag vinker vi farvel til den lille grønne. Esther blev helt vemodig, og begyndte at synge for det om hvor meget vi ville komme til at savne den. Helt så heftige følelser kan jeg ikke selv mønstre, men jeg må da give hende ret i, at den har været os en god bil. Nu er den dog slidt op, og i den grad ikke længere sødygtig, så i dag bytter vi den ud. 

Fiatten
Derfor har vi tømt den for alle vores sager, og det siger ikke så lidt, for vi holder alle af at vide, at det vi lige står og mangler, sikkert ligger i bilen, og at vi derfor roligt kan drage afsted næsten når som helst. Således fandt jeg da også følgende nyttige effekter under oprydningen: 8 røde plastik-pløkke, 2 sprit-markere, 2 flyverdragter og fleece-trøjer til hele familien, et soveposehylster, 7 bøtter med diverse dip fra Burger King, en bøtte med kuglelejefedt, et motorvejskort fra 2005, 5 forskellige slags plantegødning i en pose og 4 altankassebeslag, for bare at nævne det mest oplagte. Ud over at bilen fortæller historien om et rigtig rodehoved, så fortæller den vist også en del om familien i det hele taget. Vi holder af camping, fastfood og haven. Ikke helt ved siden af.

Kassettebånd
Sammen med den lille grønne, siger jeg også farvel til mit aller sidste kassettebånd. Faktisk er det ikke oprindeligt mit, men lige som bilen har det tidligere tilhørt min mormor. Hun må have været den sidste i kongeriget, som valgte en kassetteradio, da hun købte bilen i 2002. I handskerummet lå dette klenodie, som nu også går på pension. Jeg overvejede at spille det på vej til skrot, men besluttede mig til at nøjes med at forevige det her. Når man skal vinke farvel til en teknologisk æra, er det da meget flot at gøre det med Brahms.

Tak for en fin tid hvor den lille grønne har fragtet os og alt vores grej rundt i kongeriget og frem og tilbage mellem skole, børnehave og job.

Hvis jeg er heldig få jeg ny bil allerede i dag; nu må vi se...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...