søndag den 21. juli 2013

Sommerstævne 2013, Efterskolen Lindenborg

Så er årets store camping-event igang. Bilen blev pakket ind og ud, teltet slået op, vasketøjet hængt til tørre og ungerne registreret til hvert sit program. Med andre ord er vi ankommet og installeret på sommerstævne. 

Jeg var faktisk meget i tvivl om jeg ville med, men nu hvor vi er landet, er jeg glad for at vi tog afsted. Vi er på Lindenborg for første gang, og pladsen er stadig temmelig uoverskuelig. Alligevel er stemningen god, og jeg synes at det tegner til et godt stævne. Årets tema er "Tro bygger bro", og det skal blive spændende at opleve det folde sig ud.

De første to samlinger har fundet sted, og jeg har mødt mange gamle venner. Det er noget af de skønneste ved stævnet. Vi har også budt Francis og Chantal velkommen. Det var godt at se dem igen, og dejligt at møde deres datter Lisa for første gang. 

Lige nu forsøger jeg at putte Esther, som har brugt alle sine kræfter på at danse til enhver form for musik på stævnet, inklusive en gammel frelsersang fremført af seniorkoret fra Roskilde. Lige nu virker hun dog ikke så træt, så måske er det alligevel lidt for tidligt.

Tak for en fin begyndelse på en æra af stævner på Lindenborg. Lige nu ser det rigtig godt ud, og jeg ser frem til en spændende uge. 

Ja, og så ser det ud som om der er wi-fi. Fantastisk, det har jeg længe efterlyst.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...