lørdag den 11. januar 2014

Godwin retur fra Østrig

Velkommen hjem Godwin!
Jeg har netop hentet Godwin på efterskolen. Vi ankom lige inden busserne kørte ind foran skolen og læssede 180 trætte ski-turister af. Godwin var glad og tilfreds, og selv om han endnu ikke har fortalt alverden, er det tydeligt, at han har haft en fantastisk tur fyldt med gode oplevelser.

Ja, han var klædt sådan, da han kom hjem. Han har nu opnået den helt rigtige påklædning for en efterskole elev: de ligner hinanden, og ikke længere andre teenagere. Det er helt klassisk at efterskoleelever skaber deres egen dress-code, som på skolen virker helt naturlig, men som uden for skolen kan forekomme ret særpræget. Det har de som regel ingen sans for når de går på skolen, så jeg tager billeder, så vi kan hygge os med synet senere. Det plejer nemlig at gå ret hurtigt over, når de kommer hjem igen. Selv lignede jeg en krydsning imellem en vagabond og en punker, da jeg kom hjem fra efterskole. Det var min mor vist ikke vild med, men hun tog det pænt, og det gik over, selv om det nok varede længere end for de fleste. Jeg har aldrig været så optaget af at se ud som andre.

Nu har sønnen gem sig på sit værelse. Han trænger tydeligvis til at være lidt alene, og det er selvfølgelig helt ok. Han kommer nok ned, når han bliver sulten. Jeg er rigtig glad for at han har fået denne oplevelse, som jeg nok selv ville have taget ham med på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...