lørdag den 22. marts 2014

Esther kan cykle

Esther og cyklen
Med et tørklæde om livet og en støttende hånd fra mor, har Esther længe kunne køre på sin cykel. Hun har ikke haft støttehjul, men har klaret sig med lidt støtte i stedet. I dag ville hun gerne cykle ud til kolonihaven, og da vejret var fint og humøret højt, gjorde vi det. På vej der ud kunne jeg mærke at hun er tæt på at kunne køre selv, så da vi skulle hjem igen, lagde jeg ruten om ad Veddebanen, hvor man kan cykle uden risiko for at komme ud i biltrafikken.

Der gik ikke lang tid før jeg kunne slippe mit greb i tørklædet, og Esther kunne køre selv. Hun er naturligvis ikke så sikker på pedalerne, og kommer jævnligt til at træde tilbage i stedet for frem. Det giver nogle bratte opbremsninger, men hun kommer hurtigt igang igen. Hun kan stadig ikke selv komme igang, og det kniber også stadig med at stoppe op, men hun kan fint køre.

Jeg kunne af gode grunde ikke fotograferer under træningen, så du må nøjes med et billede af den stolte cykelryttet ved siden af cyklen. Snart kan hun kører helt selv, og så kommer der naturligvis billeder af det.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...