lørdag den 15. marts 2014

Esther til sin første opvisning

Esther i opvisningsdragt
I dag har jeg været i Sorø Hallen til gymnastikopvisning. Det var Esthers debut på gulvet, og hun havde set meget frem til denne dag. I de seneste uger har hendes gymnastikhold "nano" trænet intensivt på deres serier til den fælles opvisning, og i dag løb den så af stablen. 4-5 forskellige pigehold fra SOR skulle lave et program sammen, og Esthers hold skulle være med for første gang. Der er 9 piger på nano-holdet, og i dag var der 8 stk. klar til opvisning. De fine dragter blev fundet frem, og pigerne kom i dem. Esther var vældig stolt, lige indtil det øjeblik, hvor de skulle øver programmet sammen. Så frøs hun fuldstændig. Hun ville ikke på gulvet, og da hun langt om længe kom der ind, stod hun bare helt stille, medens alle andre hoppede og dansede omkring hende. Jeg var tæt på at opgive og tage hende ud, men Ragni (træner), som har en engels tålmodighed når det kommer til nano-gymnaster, overtalte hende til at gå med ind alligevel.

Inde i hallen var der fyldt med folk. DGI-stævnet løber over to dage med opvisninger fra morgen til aften. Aldrig så snart var Esther kommet på gulvet, før hun begyndte at bevæge sig. Som ved et trylleslag vågnede hun op fra sin frosne tilstand, og pludselig kunne hun være med i hele opvisningen. Kun en enkelt gang kiggede hun bekymret hen på mig; resten af tiden hold hun sin opmærksomhed rettet mod trænere og assistenter. Resultatet var en rigtig fin opvisning, hvor hun rigtig kunne vise alle sine moves frem. Hvor var nano-pigerne bare søde!

Efter denne opvisning kommer der endnu 3, og hvis de øver grundigt, kan det være, at de også bliver gode til boldserien, som i høj grad volder dem kvaler. Esther tabte kun bolden to gange i dag, og det må siges at være temmelig godt gået. Sommetider er det fuldstændig hat og briller, men det går bestemt i den rigtige retning.

Esther var ikke meget for at afleverer sin fine dragt, da vi skulle hjem. Heldigvis får hun den igen næste gang, og så håber jeg at vi slipper for at hun fryser helt til is igen. Det skulle jo gerne være sjovt, og jeg synes da også at spore en vis stolthed hos datteren, trods alt. Om ikke andet, så er moderen vældig stolt.

I morgen er Godwins hold på programmet, så vi må i hallen igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...