søndag den 16. november 2014

Gerlev Legepark

For et par uger siden ringede min gode veninde Henriette og spurgte om vi ville med i Gerlev Legepark. Det ville vi selvfølgelig gerne af mere end en grund. Først og fremmest er det altid skønt at lave noget sammen med Henriette og hendes familie, for det andet er Legeparken et fantastisk fint sted for både store og små.

Fællesleg på græsset
Dagen bød blandt andet på fælleslag på græsset. En instruktør guidede de fremmødte i en håndfuld gamle lege, og både børn og voksne hyggede sig med det. Jeg holdt mig til at fotofragere. Min ryg er stadig ikke stærk nok til at lege sådan, men sjovt så det bestemt ud.

Esther på stylter
Da Godwin var lille var vi også i legeparken. Jeg kan tydeligt huske at han med sin vanlige sans for ballance lynhurtigt mestrede stylterne. Denne gang var der også rift om stylterne, og selv om de lange ikke var helt lange nok til drengen, stavrede han alligevel hurtigt omkring. Esther kastede sig også ud i styltegang, og kæmpede bravt for at få det til at lykkes. Hun fandt disse helt lave stylter, og det lykkedes hende at blive så god, at hun kunne gå lidt omkring. Jeg tror at hun ønsker sig stylter til jul.

Esther på stylter
Vi kastede os ud i en lille skattejagt på området, og den førte os rundt til forskellige udfordringer. Et sted skulle vi bygge sandslotte, og det tog ikke mange minutter før dette mesterværk tog form. Både børn og voksne deltog, og sikke en masse de fik bygget.

Sandslotte...
...for alle.
Et andet sted på ruten kom vi til denne udfordring.  Det var ikke helt tydeligt hvad det gik ud på, så vi opfandt selv en leg. Det blev lidt af en samarbejdøvelse og viste sig at være ganske udfordrende. Ved at trække og slække på de 4 tov fik vi A-bukken til at gå hen over græsset. Det var ikke helt så let, som det måske ser ud.

Esther på A-bukken 
Hanna får en tur
Sådan en dag i legeparken bør man unde sig selv og sin familie med jævne mellemrum. Det er en super fin anledning til at finde sit indre legebarn frem, og der er god plads til at gå til den med både spil og lege. Jeg har været der flere gange, og uanset hvilken alder ungerne (og de voksne) har, er der noget at hygge sig med. Måske skulle vi gøre det til en tradition.

Tak til Henriette, Henrik, Hannah, Hans Otto, Godwin og Esther for en rigtig fin dag i legeparken. Til næste år vil jeg også lege med.

PS. Vi fandt selvfølgelig også lige en geocache ved Legeparken. Man kan ikke bare lige gå forbi sådan en...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...