søndag den 16. november 2014

Jeg blogger alt for lidt for tiden...

... og det skyldes lov 409. Ja, jeg kan godt høre at det lyder underligt, men det er faktisk sandt. I gamle dage (før love 409) havde jeg min computer fremme her hjemme hver dag. Jeg brugte den til at forberede mig til min undervisning, og jeg arbejdede på mange forskellige tider af dagen. Nu sker det ikke mere. Jeg laver mit arbejde på min arbejdsplads, pakker min computer ned i tasken, og tager den med hjem, men jeg tager den næsten ikke frem hjemme. Den ligger i tasken fordi jeg måske får brug for at skrive en besked eller udnytte den (lovligt) til private formål. Da jeg ikke skal arbejde hjemme, bliver den for det meste i tasken, og når den ikke står fremme, er det ikke lige så nærliggende at blogge til dagligt. Ja, jeg kunne selvfølgelig bare tage den frem, men det gør jeg bare ikke. Jeg fylder i stedet mit bord med andre ting, og nyder at kunne holde fri, når jeg har fri.

Nu ser jeg at det går ud over mange andre gøremål. Jeg får ikke skrevet så meget, som jeg gerne vil. Jeg får ikke blogget, netbanket og emailet så meget som tidligere, og nu må det være nok. Forleden viste jeg mine blogs frem for en af mine klasser, og da jeg først fik kigget på dem, kunne jeg mærke at jeg savner dem. Nu vil jeg tilbage til tasterne. Nu skal der fotograferes, skrives, dokumenteres og reflekteres. Her i den mørke tid vil jeg forsøge at komme ind i en god vane med at få skrevet igen. Jeg har forsøgt at nøjes med Facebook og Instagram, men jeg kan se at det slet ikke slår til. Der er for lidt indhold, for mange hurtige (læs overfladiske) bemærkninger og for langt imellem det, som jeg gerne vil læse. Derfor må jeg ind i Blogland igen. Jeg vil læse op på alle de blogs, som jeg længe har forsømt, og jeg vil forsøge at skrive på mine, når der ellers er noget af værdi at skrive ned. Og jeg vil begynde lige med det samme. Om et øjeblik vil jeg kaste mig ud i et ægte blogindlæg eller to. Jeg har allerede uploadet billederne fra mit kamera. Det er nemlig ikke oplevelserne, som mangler, men bare det at dele dem.

Læs endelig med, hvis du har lyst. Og en særlig tak til 8. E, som har inspireret mig. Jeg glæder mig til at se om I faktisk læser med, så smid en kommentar, hvis I ser dette.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...