fredag den 10. februar 2017

Pixihue med pixikrave

Flere har efterspurgt opskriften på den krave, som jeg har designet til pixihuen. Jeg har i en periode solgt opskriften, men nu må det være på tide at dele den gratis. Du er derfor velkommen til at bruge opskriften. Jeg ville blive rigtig glad hvis du husker at nævne hvor du fandt den, hvis du skriver om dit strik på f.eks. facebook.

God strikkelyst!

Download opskrift dropbox

Download opskrift Google Drive

6 kommentarer:

 1. Så flot og anvendelig hue, tak for det ��

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme, og tak for de søde ord.

   Slet
 2. Flot hue, Rikke - den må jeg prøve at lave. jeg har lavet et par stykker efter opskriften på marieblog. Jeg finder dig på instagram og følger dig der. Jeg kan ikke lige se hvordan jeg følger din blog, kan jeg andet end at lægge i min blogroll?

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin. Mit barnebarn på 3½ år ønsker en, der skal afløse den, hun er vokset fra, og som hun ellers har været så glad for, så jeg lurer på, om jeg kan finde ud af, hvor mange masker jeg så skal slå op. Tak i øvrigt for, at du giver den fri :)

  SvarSlet
 4. Tak for opskriften.
  Jeg har brugt denne pixi-model til to børn. Først en "prøve" så forældrene kunne vælge, om jeg i år skulle strikke denne og/eller den tidligere model - en elefanthue med halsedisse, eller en pixihue med halsedisse.
  Forældrene har valgt denne model. :o)

  SvarSlet
 5. Спасибо за Описание!!! Надо переводить на русский и я буду пробовать! Спасибо!!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...